Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Autoruiten blinderen / tinten

Posted on January 7 2013

Autoruiten blinderen is al heel lang het vak van Climax autoglasservice. Wij zijn met name gespecialiseerd in het tinten van autoruiten voor een donkerder tint of tegen inbraken. Wij gebruiken voor onze installaties de Johson Window Films. In het vervolg van dit artikel geven we meer uitleg over deze superieure folie, de actuele wetten mbt autoruiten blinderen en onze prijzen. Indien u na het lezen van dit artikel nog vragen heeft, neem dan aub contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Er zijn van die situaties wanneer het alleen goed is als het perfect is. De voorkeur van een tint voor uw autoruiten hoort eigenlijk ook in dat rijtje. Vandaag de dag zijn er allerlei soorten tinten verkrijgbaar van lage prijzen tot hoge prijzen en in verschillende vormen. Echter is er geen folie in de branche van autoruiten blinderen dat zo uitstekend is als die van Johson Window Films. Met een zeer hoge technologie en stijl heeft de Johson Window Film tegenwoordig de beste glasfolies. De eigenschappen van deze folie zijn zeer doeltreffend tegen warmte en UV stralingen. Ook zorgt het er voor dat uw auto en de spullen in uw auto minder snel verkleuren.

Voor onze installaties gebruiken wij alleen de meest recente Johson Windows Films. Op deze folie geven we zeven jaar garantie tegen verkleuringen en bijvoorbeeld het losschieten van de folie. Kortom de meeste dingen die met het folie te maken hebben. Deze zeer efficiënte folie doet heel veel meer dan alleen uw auto er zeer chique uit te laten komen zien of te koelen. U kunt daarbij denken aan minder verbruik van brandstof of storende lichten tegengaan. Denkt u bijvoorbeeld aan de storende grote licht van tegenliggers. Kortom: met autoruiten blinderen zult u veel meer plezier beleven tijdens het rijden in uw auto. Johson Window Films heeft een zeer grote passie als het gaat om raamfolie. Indien u de keuze heeft gemaakt voor deze folie, dan heeft u de keuze gemaakt op een merk met 35 jaar ervaring. Kom bij ons langs voor het assortiment.

Zeven jaar garantie op blinderen / tinten van uw autoruiten

Door de professionele installatie van zeer professioneel opgeleide en ervaren collega’s geven wij zeven jaar garantie op verkleuringen of het losschieten van de glasfolie.

Wetgeving mbt tinten van autoruiten

Omzendbrief betreffende sommige verbouwde voertuigen (cat. M1)

(B.S. 12.05.2006)

De omzendbrief van de minister van mobiliteit d.d. 12/05/2006 bevat volgende bepalingen met betrekking tot het aanbrengen van folie:

(...) de hierna vermelde wijzigingen en verbouwingen toegelaten, mits naleving van de basisprincipes en onder de hierna bepaalde voorwaarden:

1) aanbrengen van tinten en folie op achterste zijruit - voorwaarden:

- reflectiegraad maximum 15 % (enkel voor folies)

- doorzichtig

2) aanbrengen van tinten en folie op achterruit - voorwaarden:

- twee achteruitkijkspiegels (buitenspiegels)

- reflectiegraad maximum 15 % (enkel voor folies)

- doorzichtig

3) aanbrengen van zonneband en belettering op voorruit - voorwaarden:

- ondergrens van zonneband niet verder dan onderste lijn van originele tegen voorruit gedraaide zonneklep

- niet reflecterend

(...)

Contact

Wilt u meer weten over autoruiten blinderen / tinten, neem dan contact met ons op via het emailadres info@climaxautoglas.nl. U kunt ook bellen naar onze telefoonnnummer 0252-371322

Uiteraard bent u altijd welkom op onze locatie in Noordwijkerhout onder het genot van koffie of thee. Ook op onze website staat meer informatie over autoruiten blinderen.

Autoruiten blinderen / tinten
Comment on this post